Ripsienpidennykset

Deluxe Beauty kauneushoitola tarjoaa klassisten ripsienpidennysten ja volyymiripsienpidennysten koulutuksia. Lisätiedot spostitse deluxebeautyss@gmail.com

Klassiset ripsienpidennykset:

Ripsipidennyksilllä luot itsellesi uuden katseen, joka kestää niin sään kuin kyyneleetkin! Ripset kiinnitetään yksittäin yksittäisiin ripsiin. Ne tuntuvat painottomilta ja luonnollisilta.

Halutessasi lopputuloksesta voidaan tehdä hyvin luonnollinen tai vaihtoehtoisesti antaa katseeseen lisävolyymia paksummilla ja pidemmillä kuiduilla, jolloin voit unohtaa ripsivärin käytön kokonaan!

Lisää näyttävyyttä saat ripsiisi timanteilla tai hileripsillä sekä värillisiä ripsiä lisäämällä voit korostaa omien silmiesi väriä.

Volyymiripsienpidennykset:

Volyymiripset ovat uuden ajan ripsienpidennykset. Volyymiripsikuidut ovat normaaleja ripsienpidennyskuituja kuusi kertaa kevyempiä ja sen vuoksi niitä voidaan kiinnittää useita kauniiksi viuhkoiksi.

Paino on siis huomattavasti kevyempi, eikä näin ollen omia ripsiä vaurioiteta.

Volyymitekniikalla toteutetut ripset ovat tuuheat ja näyttävät. Vastaavasti näillä ohuilla kuiduilla voidaan myös tehdä hyvin luonnolliset ripset. Volyymiripset ovat myös huoltoväliltään hieman pidemmät ja vaikka ripsiä lähteekin, niin tekniikan ansiosta pudonneet ripset eivät heti tee koloja ripsiisi. Volyymitekniikan avulla saadaan myös harvoihin ripsiin tuuheutta luonnollisesti! Jos sinulla on nyt klassiset pidennykset, voidaan volyymeihin siirtyä ns. huolto kerrallaan. Asiakkaat ovat kokeneet volyymiripset näyttävyydestään huolimatta kevyiksi, “eiväthän nämä tunnu miltään!”, on usein kuultu kommentti.

Mitä sinun pitäisi huomioida tullessasi ripsipidennykseen:

• Poista kaikki meikki ja puhdista ripset miedolla öljyttömällä puhdistusaineella 
Paras vaihtoehto on tulla laittoon ilman meikkiä.

• Älä käytä öljypohjaisia meikinpoistoaineita puhdistaessasi ripsistä meikkiä ennen ripsipidennystä tai jälkeen.

• Älä laita ripsiväriä. Emme halua kuluttaa aikaasi puhdistamiseen, mieluimmin käytämme sen ajan pidennyksen tekemiseen.

• Jos käytät piilolinssejä, poistathan ne ystävällisesti ennen pidennykseen tuloa. Tai voit poistaa ne paikan päällä ja laittaa ne koteloon tullessasi.

• Varaa aikaa uusiin klassisiin pidennyksiin noin 1,5 tuntia ja uusiin volyymiripsiin noin 2,5 tuntia.´

Ripsipidennyksen suorittaa ripsipidennyksiin koulutettu henkilö.