Hiustenpidennykset

 

HIUSTENPIDENNYKSISTÄ LISÄÄ SEKÄ HOITO-OHJEET

 

Kiinnitettävät pidennykset on valmistettu slaavilaisesta hiuslaadusta.Slaavilaiset hiustenpidennykset on valmistettu 100 % aidoista hiuksista. Ne ovat silkinpehmeät ja erittäin tuuheat, hiusosiot kiinnitetään erittäin kestävällä keratiinilla, myös teippikiinnityksellä. Pehmeä ja elastinen slaavilainen hius on markkinoiden ylivoimaisesti halutuinta ja kalleinta. Slaavin sinetit/keratiinipidennykseti hiuspidennykset 100% remy, (100 hiusosa/100g).
45-50cm
55cm-65cm
70cm-75cm

Sinetti huolto/nosto

Slaavilainen teippihiustenpidennykset (40 osiota)
50cm-60cm

 

SINETTIPIDENNYKSET

Hiukset on vain pesty ja värjätty.
Saatavana eri sävyjä blondista mustaan asti. Hiusten pituus 40-85cm, keratiinipidennysten paino 0,7 – 1 g/osio.

Nämä hiukset on kerätty Venäjän Euroopan puoleiselta alueelta. Pehmeä ja elastinen slaavilainen hius on markkinoiden ylivoimaisesti halutuinta ja kalleinta. Hiusten suomukerros on vahingoittumaton, minkä ansiosta ne ovat kiiltävät ja näyttävät terveeltä. Silkkisen ja sileän rakenteen ansiosta ne ovat yleisesti arvostettuja. Pidennysten ulkonäkö ei muutu pesun jälkeen ja ne kestävät erittäin kauan.
Kaikki käyttämämme hiustenpidennykset ovat Remy laatua. Tämä tarkoittaa, että kaikki hiukset ovat samansuuntaisia eikä takkuunnu ja ovat helposti huollettavia. Niitä voi kihartaa, suoristaa ja värjätä kuten omia hiuksiasi. Hiustenpidennysten pesuun voi käyttää sekä erikoispesuaineita että tavallisia shampoita. Lisäksi on suositeltava käyttää ravitsevia tai kosteuttavia balsameita ja maskeja. Tarjoamiamme hiustenpidennykset kestävät suosittelemallamme tavalla oikein huolleltuina useita vuosia ja niitä voi käyttää yhä uudelleen, kun käydään niitä nostamassa 3 – 6 kuukauden välein.
Hiustenpidennysten päissä ovat kestävät keratiinikiinnitykset, joiden ansiosta kiinnittäminen on erittäin helppoa. Pitää vain valita oikea väri. Hiustenpidennykset ”sulautuvat” erinomaisesti omiin hiuksiisi ja näyttävät täysin aidoilta. Omien hiusten tuuhennukseen tarvitaan suunnilleen 50 – 80 hiusosiota. Mikäli haluat hiuksiasi myös pidentää, tarvitset noin 90 – 130 hiusosiota.
Paras tulos saavutetaan, kun asiakkaan omat hiukset ovat kasvaneet hartioihin asti ja ovat hieman epätasaisia. Pidennyksiä voi käyttää kuitenkin myös lyhyissä hiuksissa ja otsatukassa. Lyhyiden hiusten pidentäminen vaatii kotona enemmän huoltoa. Tässä tapauksessa on otettava varmasti huomioon se, että hiusosioita tarvitaan tavallista enemmän.On myös mahdollista tilata erikseen kirkkaanvärisiä hiusosioita.

Huolto kotona:

Hiustenpidennykset tulisi kunnolla harjata takuttomiksi ennen pesua, latvoista aloittaen.
Hiustenpidennykset laittanut kampaaja osaa suositella shampoita ja hiustenhoitoaineita, jotka sopivat niiden pesuun ja huoltoon. Hiero sormenpäillä kevyesti hiustenpidennysten välissä olevaa hiuspohjaa, puristele hiusten latvoja hellästi. Huuhtele hiukset huolellisesti juoksevan veden alla pää alaspäin, välttääkseen niiden takkuuntumista. Pesun jälkeen suihkutetaan hiuksiin balsamia.
Älä koskaan kampaa märkiä hiuksia.
Pesun jälkeen kuivaa hiukset ehdottomasti hiuskuivaimella.
Älä jätä hiuksiasi märiksi.
Älä pidä hiuskuivaajaa liian lähellä kiinnitysosia. Kuivaa hiuksesi alhaisella lämmöllä.
Hiusten kuivuttua harjaa ne seuraavalla tavalla: kerää hiukset kämmeneen ja aloita ns. ponihännästä ja harjaa sen jälkeen koko pää.
Kahden ensimmäisen käyttökerran jälkeen on suositeltava suoristaa teippipidennykset hiustensuoristimella ja vetää sormilla yli.
Rasvaisia hiuksia on hyvä pestä ja hoitaa useammin, koska hiuspohjan ylimääräinen rasva saattaa irrottaa teipit.
Kiharrinta ja suoristajaa voi käyttää, mutta pidennysten kiinnitysosia on vältettävä.
Suosittelemme, että kävisit ainakin kerran kampaamossa, jotta voisit oppia huoltamaan hiustenpidennyksiä kunnolla.
2 – 2,5 kuukauden käytön jälkeen on suositeltava hiustenpidennykset poistaa kampaamolla ja halutessa laittaa uudelleen.
Hiustenpidennyksiä saa laittaa ja poistaa vain asianmukaisen koulutuksen saanut asiantuntija.
Jos yrität poistaa hiustenpidennyksiä itse, saattavat hiukset vaurioitua pahasti.

Kuusi hoito-ohjetta hiustenpidennyksille:

1. Hiukset tulee kammata päivittäin kunnolla. Jos hiukset ovat pahasti takkuuntuneet, on käännyttävä kampaajan puoleen.
2. Ennen nukkumaanmenoa pitäisi laittaa hiukset ponihännälle tai tehdä letti. Pitäisi välttää nukkumaanmenoa märillä hiuksilla sekä hiusten kuivaamista pää alaspäin.
3. Pesuun sopivat hiustenpidennyksille tarkoitetut shampoot. Kiinnitysosiin ei pitäisi laittaa balsamia.
4. Uimaan mennessä tulisi tehdä letti, koska avonaiset hiukset takkuuntuvat helposti.
5. Treenin jälkeen ei saa jättää hikisiä ja kosteita hiuksia lettiin pitkäksi aikaa. Ne on pestävä ja kuivatettava. Sama koskee myös uimista suolaisessa vedessä: suola hajottaa keratiinin eikä tee hyvää hiuksille.