Hampaidenvalkaisu

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii melkein kaikille. Ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei myöskään henkilölle joka kärsii valoallergiasta, henkilölle välittömästi suussa tehdyn kirurgisen toimenpiteen jälkeen tai alle 13 vuotiaille. Myöskään sitä ei voi tehdä potilaille joilla on kemoterapiahoidot kesken tai jotka sairastavat melanoomaa.

Onko hoidossa jotain riskejä?

Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen jos noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä.

Kuinka kauan tulos kestää?

Seuraamalla joitakin yksinkertaisia hygienian sääntöjä, kuten harjaamalla hampaat kahdesti päivässä, käyttämällä hammaslankaa, jne., hampaat säilyttävät vaaleutensa kuukausia. Jos haluat pitää hampaat aina valkoisina, uusi käsittely kerran kuussa 3 kuukauden ajan. Markkinoiden paras teknologia. Led-laservalo aktivoi valkaisugeelin joka ei sisällä lainkaan peroksidia. 2-9 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla.

Altistuminen LED-valolle

Uuden LED-lamppu teknologian myötä, tämä ei sisällä riskejä. LED-laservalon kylmä valo ei vaikuta mitenkään kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella. Kuitenkin suojalasien käyttö on suositeltavaa hoidon aikana.

Miten hoito tehdään?

Ensiksi valitaan sävy hampaiden valkaisuun, sen jälkeen laitetaan valkaisugeeli hampaisiin, joka aktivoituu LED-lamppu valossa. Led lamppua käytetään 4*15min, eli joka 15min välein poistetaan geeli ja laitetaan uusi. Se hävittää hampaisiin tulleet tahrat, mitkä ovat tulleet esim kahvista, tupakasta, viinistä, teestä, jne .. Hampaiden valkaisu ei vahingoita hampaita tai ikeniä Koko hoito kestää 1tunnin verran.

Kolme päivää sen jälkeen, kun valkaisu on tehty:

• Vältä kahvia, teetä, punaviiniä ja suklaata

• suositellaan olemaan tupakoimatta